Tuomari pilasi ottelun

03.07.2021

Kontion miehet jatkoivat pelejään lauantaina Kuusamossa FC PaKan vieraana. Ottelu oli kautta aikojen ensimmäinen miesten joukkueen peli Kuusamossa. Helteisessä kelissä pelattu ottelu ei tarjonnut hienoksia ja pisteetkin jäivät Kuusamoon Pakan voitettu pelin 2-0.
 
Ottelu käynnistyi rauhallisesti molempien joukkueiden tarkkaillessa toisiansa. Kotijoukkue sai muutaman puolittaisen tilanteen kulmapotkuista mutta ei muuten juuri paikoille päässyt. Kontion ensimmäinen tilanne tuli Valtteri Satalle, joka pääsi läpiajoon Lenni Ravelin esityöstä. Satan laukaus suuntautui kuitenkin päin maalivahtia.
 
Seuraava maalipaikka tuli puolen tunnin pelin jälkeen, kun aktiivisesti läpi ottelun pelannut Rasmus Pudas pääsi laukomaan 20 metristä Ravelinin syötön jälkeen. Hurja laukaus painui kuitenkin niukasti maalin yli. Ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana.
 
Heti toisen puoliajan alkuun nousi tuomari ratkaisevaan rooliin. Ravelin kaatoi vastaiskuun rynnänneen kuusamolaisen ja kaikkien yllätykseksi tuomari nosti esiin punaisen kortin. Käsittämätön ulosajo sekoitti hetkeksi Kontion miehistön ja PaKa iski heti seuraavasta hyökkäyksestä 1-0 maalin.
 
Alivoimalla pelannut Kontio taisteli parhaansa mukaan mutta kunnollisille maalipaikoille pääsy oli vaikeaa. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin noin tunnin kohdalla, kun kulmapotkun jälkitilanteesta PaKan hyökkääjä pääsi laukomaan pallon maalin edestä viimeistellen ottelun loppulukemat 2-0.
 
Pitkältä reissulta ei Kontiolle pisteitä tällä kerralla irronnut mutta ilman ulosjaoa ottelu olisi ollut täysin voitettavissa. Ja erityisen harmittavaa on että tuomarin kyseenalaisen ratkaisun vuoksi Ravelin joutuu huilaamaan seuraavat kaksi ottelua.
 
Parhaiten Kontiossa onnistui laitapakkina tyylikkäästi esiintynyt Eetu Koivumaa. Myös muu alakerran linja Aleksi Pääkkölä, Jere Kangas ja Veikko Yliranta sekä maalivahti Antti Pikkarainen pelasi hyvän ottelun. Maininnan ansaitsee myös hyvät peliminuutit kerännyt Riku Vaattovaara.
 
Tulevana viikonloppuna miehet pelaavat kotikentällä kaksi ottelua. Lauantaina vastaan asettuu FC Santa Claus ja sunnuntaina on revanssin paikka, kun vieraaksi saapuu FC PaKa.
23.07.2021Revontuli Cup Kolari
18.07.2021Revontuli Cup Kolari, otteluohjelmat
17.07.2021Revontuli Cup Tornio, tulokset
12.07.2021Seitsemän maalin ottelusta voitto!
11.07.2021Huima nousu voittoon
09.07.2021Miehillä tuplaviikonloppu
05.07.2021Tytöillä hieno kotiturnaus
04.07.202110-pojat pelasivat Sodankylässä
03.07.2021Tuomari pilasi ottelun
02.07.2021Tytöt pelaavat Kolarissa lauantaina

Siirry arkistoon »