Kolarin Kontion toiminta-ajatus, arvot ja visio

Seuran arvot ja kasvatukselliset periaatteet

1. Tasavertaisuus – ”Jalkapalloa jokaiselle”

Jokainen mukana oleva lapsi ja nuori saa osakseen huomiota, kannustamista ja onnistumisen hetkiä. Kaikilla on oikeus osallistua omien taitojensa mukaisesti. Jokainen on yhtä tärkeä.

2. Iloisuus – ”Kentälle hymyissä suin, kotia hymyssä suin"

Yhdessä puuhaaminen on hauskaa. Harjoituksissa ja peleissä kehumme ja kannustamme toisia.

3. Yhteisöllisyys – ”Meidän seura”

Toiminta perustuu yhdessä tekemisen meininkiin ja se yhdistää perheet vauvasta vaariin. Kaikkien panos on tärkeä.

4. Avoimuus – ”Tiedän miten toimimme”

Toiminta on läpinäkyvää jokaisella tasolla. On tärkeää että tieto kulkee ja kaikilla on mahdollisuus osallistua päätöksiin ja seuran
toimintaan.


Toiminta-ajatus

Kolarin Kontio tarjoaa alueemme lapsille ja nuorille laadukasta jalkapallotoimintaa turvallisessa ja innostavassa ympäristössä.
Tunnuslauseemme on jalkapalloa jokaiselle. Haluamme varmistaa, että kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua toimintaamme ja saada liikunnan riemua ja onnistumisen kokemuksia.

Järjestämme harrastetoimintaa kaiken ikäisille pelaajille. Olemme valmiit tarjoamaan myös kilpailullisempaa toimintaa sitä kaipaaville. Lisäksi teemme yhteistyötä isompien kaupunkiseurojen kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on mahdollistaa laadukas pelaajapolku aina kansalliselle huipulle asti.


Seuran visio

Kolarin Kontio on perinteikäs seura jolla on ollut junioritoimintaa jo vuosikymmenien ajan. Laadukas toiminta perustuu suunnitelmallisuuteen, koulutettuihin valmentajat ja sydämellään mukana toimiviin taustahenkilöihin. Kolarin Kontio on koko perheen seura, joka yhdistää kolarilaisia ja tarjoaa koko elämän kestäviä muistoja ja elämyksiä. Tavoitteenamme on pysyä jäsenmäärältä Kolarin suurimpana seurana ja kehittää jatkuvasti toimintaamme.