Kontion junioreiden tiedotteet

TIEDOTE 2023

Joukkueiden tiedotuskanavana toimii MyClub-järjestelmä. Kontion nettisivujen etusivulla on linkki seuran MyClubiin. Kaikkien pelaajien pitää rekisteröitä järjestelmään. Lisätietoa Tonylta 050-5407345

MUKAAN TOIMINTAAN


Kaikkien joukkueiden toimintaan pääsee mukaan, aiempaa lajitaustaa ei tarvitse olla. Voit käydä pari kertaa ensin ilmaiseksi kokeilemassa. Ilmoittaudu Tonylle (050-5407345).

Joukkueiden harjoitusajat löytyvät JUNIORIT -> harjoitusvuorot.


Joukkuetoiminnan sisältö 2023:


Harjoitukset 1-3 kertaa viikossa ikäryhmästä riippuen.

Kaikki joukkueet osallistuvat Revontuli Cupiin (turnaukset Kolarissa, Kittilässä, Rovaniemellä ja Sodankylässä). Lisäksi sovitusti Palloliiton sarjoihin.

Joukkuetoimintaan voi osallistua myös kulkemalla vain harjoituksissa.


Jäsenmaksu 10 € / vuosi

Kausimaksu 30-80 €, sisältää harjoituksissa käymisen ja Revontuli Cupin peleihin osallistumisen.

Pelipassi ja vakuutus: 2012 ja nuoremmat 27 € + 4 € ja 2011 ja vanhemmat 42 € + 41 €

Korttelipassi ja vakuutus nappuloille: 6 € + 4 €

23.2. Kannustusmaksu

Kontion junioreiden kausimaksu kattaa perustoiminnan ja Revontuli Cupin turnauksiin osallistumisen. Talkoilemalla katetaan ns. ylimääräisiä turnausreissuja ja muita junioritoiminnan kustannuksia (salivuokrat, pallot, jne.). Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta talkoisiin osallistua. Monilta vanhemmilta onkin tullut toivetta ylimääräiselle maksulle, jolla talkoihin osallistumattomuutta voisi paikata.

Otamme nyt käyttöön kausimaksun lisäksi vapaaehtoisen Kannustusmaksun (50 €). Maksu maksetaan Kolarin Kontion junioreiden tilille FI11 5643 5720 0354 36. Maksuun viesti: "Kannustusmaksu 2023"

Kannustusmaksu kuten myös talkoisiin osallistuminen ovat vapaaehtoisia. Toivomme kuitenkin, että mahdollisimman monet vanhemmista osallistuvat tulevaisuudessakin talkoisiin, sillä niihin pohjautuu koko junioritoiminta.

Ohje jalkapallokenkien hankitaan

Vaikka maassa on vielä reippaasti lunta, lähestyy kesä kovaa vauhtia ja monet ovat jo hankkimassa uusia jalkapallokenkiä. Nyt on tärkeää varmistaa nappiksia ostaessa, että ne on suunniteltu juuri tekonurmelle. Tekonurmikengissä on merkintä AG.

Luonnonnurmikenkien (FG) käyttämistä ei suositella tekonurmella, sillä saattavat aiheuttaa polvi- ja nilkkaongelmia liiallisen pidon vuoksi.