Kontion junioreiden tiedotteet

TIEDOTE 2020

Joukkueiden tiedotuskanavana toimii MyClub-järjestelmä. Kontion nettisivujen etusivulla on linkki seuran MyClubiin. Kaikkien pelaajien pitää rekisteröitä järjestelmään. Lisätietoa Tonylta 050-5407345

23.2. Kannustusmaksu

Kontion junioreiden kausimaksu kattaa perustoiminnan ja Revontuli Cupin turnauksiin osallistumisen. Talkoilemalla katetaan ns. ylimääräisiä turnausreissuja ja muita junioritoiminnan kustannuksia (salivuokrat, pallot, jne.). Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta talkoisiin osallistua. Monilta vanhemmilta onkin tullut toivetta ylimääräiselle maksulle, jolla talkoihin osallistumattomuutta voisi paikata.

Otamme nyt käyttöön kausimaksun lisäksi vapaaehtoisen Kannustusmaksun (50 €). Maksu maksetaan Kolarin Kontion junioreiden tilille FI11 5643 5720 0354 36. Maksuun viesti: "Kannustusmaksu 2018"

Kannustusmaksu kuten myös talkoisiin osallistuminen ovat vapaaehtoisia. Toivomme kuitenkin, että mahdollisimman monet vanhemmista osallistuvat tulevaisuudessakin talkoisiin, sillä niihin pohjautuu koko junioritoiminta.

Ohje jalkapallokenkien hankitaan

Vaikka maassa on vielä reippaasti lunta, lähestyy kesä kovaa vauhtia ja monet ovat jo hankkimassa uusia jalkapallokenkiä. Nyt on tärkeää varmistaa nappiksia ostaessa, että ne on suunniteltu juuri tekonurmelle. Tekonurmikengissä on merkintä AG.

Luonnonnurmikenkien (FG) käyttämistä ei suositella tekonurmella, sillä saattavat aiheuttaa polvi- ja nilkkaongelmia liiallisen pidon vuoksi.