Kontion junioreiden tiedotteet

12.6. RoPSin peliä katsomaan

Kontio järjestää yhteistyössä RoPSin kanssa reissun Rovaniemelle ke 4.7. Matkan kohokohtana on Veikkausliigan ottelu RoPS - Ilves klo 18.30. Ennen peliä on mahdollisuus käydä kaupungilla ja tehdä ostoksia. Lähtöaika varmistuu myöhemmin.

Reissu (linja-autokyyti + pääsylippu) on Kontion junioreille ilmainen. Kontion jäsenet pääsevät mukaan 10 €:lla ja muille reissun hinta on 20 €. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset kommentoimalla alle tai viestillä Tonylle (050-5407345).

10.6 Kittilän Revontuli Cupin infoa

Turnauksen otteluohjelma nähtävillä uutisissa.

Sekä lauantaina että sunnuntaina turnaukseen menee linja-auto johon mahtuu mukaan myös vanhempia. Lähtö Kolarin urheilukentältä klo 8.15. Ilmoittaisitteko ti 12.6 klo 18 mennessä Tonylle ketkä tulevat linja-autolla ja ketkä omilla kyydeillä.

25.5. Pelipaitojen täydennystilaus

Toissa kesänä hankimme junioreille uudet peliasut. Kuten viime kesänä, teemme nytkin täydennystilauksen.

Peliasu (paita ja shortsit) on mahdollista ostaa omaksi hintaan 35 €. Silloin pelipaitaan tulee oma sukunimi selkään. Jos haluat ostaa asun, kommentoi siitä tähän alle su 3.6 mennessä ja kerro samalla haluamasi koko. Kokoja löytyy väliltä 122-182. Kokotaulukko on linkin sivulla lopussa:

http://www.sportsolutions.fi/index.php?page=jalkap...

Peliasua ei ole pakko ostaa. Ne pelaajat, jotka eivät halua ostaa omaa asua, saavat lainata turnauksissa ja peleissä seuran peliasuja.

P.S. Nyt käynnistyy asuissa olevien mainosten viimeinen sopimuskausi. Ensi keväänä neuvotellaan mainostajien kanssa jatkosta joten jos mainostajiin tulee muutoksia, koko joukkueen asu menee uusiksi. Malli näillä näkymin säilyy samana.

Lisätietoa Tonylta (050-5407345)

12.5. Kausimaksuinfo

2012-syntyneet ja nuoremmat 35 €

(pelaajamaksu 20 € + vakuutus 5 € + jäsenmaksu 10 €)


2007-2011 -syntyneet 65 €

(pelaajamaksu 50 € + vakuutus 5 € + jäsenmaksu 10 €)


2006-syntyneet ja vanhemmat 80 €

(pelaajamaksu 50 € + vakuutus 20 + jäsenmaksu 10 €)


Kausimaksuun tulee nyt mukaan seuran jäsenmaksu. Jäsenmaksu on junioreilta 10 € ja muilta henkilöiltä 20 €. Perhejäsenyys (isät, äidit, sisarukset) on 30 €. Jos perhejäsenyys maksetaan, saa kausimaksusta vähentää tuon 10 € osuuden. Toivottavasti saisimme paljon jäseniä.

Ensimmäinen etu jäsenille on kuuden RoPSin kausikortin vapaa käyttö ja muitakin on tulossa.

Jos Palloliiton vakuutusta ei tarvitse (juniorilla oma vakuutus), siitä tulisi ilmoittaa 18.5. mennessä. Silloin kausimaksusta voi vähentää vakuutusosuuden.

Kausimaksua maksettaessa maksuun viesti "Kausimaksu 2018 ja pelaajan nimi".

Perhejäsenyyttä maksettaessa maksuun viesti "Perhejäsenyys 2018 ja kaikkien perheenjäsenten nimet"

Tilitiedot: Kolarin Kontion juniorit, FI11 5643 5720 0354 36.

HUOM! Maksun jälkeen lähetä tekstiviesti (050-5407345) kausimaksu maksettu (pelaajan nimi) / perhejäsenyys maksettu (jäsenten nimet). Uusista pelaajista kirjoita tekstariin myös pelaajan syntymäaika, osoite, huoltajan s-posti ja puh. numero.

6.5. Kausi-info

Revontuli Cupin alustavat turnauspäivät ovat selvillä:
16.-17.6. Revontuli Cup Kittilä

21.-22.7. Revontuli Cup Kolari

11.-12.8. Revontuli Cup Pello

19.8. Revontuli Cup Sodankylä

Revontuli Cupin turnauksiin osallistuvat kaikki joukkueet (nappulat 12-13 jos vastustajia löytyy). Myöhemmin selviää, mitkä joukkueet pelaavat lauantaina ja mitkä sunnuntaina.

Muita turnauksia joihin osa joukkueista tulee osallistumaan:

12.5. Office Cup Pajala

29.6-1.7. Piteå Summer Games

3.-7.7. Santa Claus Cup (Nappulapäivä 7.7)

27.-29.7 Tornio Cup


06-poikien joukkue pelaa lisäksi piirin järjestämää Lapin harrastesarjaa ja 04-poikien joukkue osallistuu Pohjois-Suomen harrastesarjaan. Näistä peleistä tulee infoa joukkueiden omiin ryhmiin heti kun sitä saadaan.

Kolarissa kaikki joukkueet siirtyvät ensi viikolla harjoittelemaan ulos tekonurmelle.

Kausimaksuihin tulee tänä vuonna pieniä muutoksia ja Kontion johtokunta vahvistaa ne seuraavassa kokouksessaan. Muutokset johtuvat jäsenmaksun käyttöönotosta. Kausimaksujen summat pysyvät kuitenkin suurin piirtein viime vuotisella tasolla.


Junioreiden harjoituksista, peleistä ja turnauksista sekä muista Kontion tapahtumista julkaistaan kuvia ja videoita Kontion facebook-sivulla ja Kontion instagramissa. Käykäähän tutustumassa.

23.2. Kannustusmaksu

Kontion junioreiden kausimaksu (35/65/80 € iästä riippuen) kattaa perustoiminnan ja Revontuli Cupin turnauksiin osallistumisen. Talkoilemalla katetaan ns. ylimääräisiä turnausreissuja ja muita junioritoiminnan kustannuksia (salivuokrat, pallot, jne.). Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta talkoisiin osallistua. Monilta vanhemmilta onkin tullut toivetta ylimääräiselle maksulle, jolla talkoihin osallistumattomuutta voisi paikata.

Otamme nyt käyttöön kausimaksun lisäksi vapaaehtoisen Kannustusmaksun (50 €). Maksu maksetaan Kolarin Kontion junioreiden tilille FI11 5643 5720 0354 36. Maksuun viesti: "Kannustusmaksu 2018"

Kannustusmaksu kuten myös talkoisiin osallistuminen ovat vapaaehtoisia. Toivomme kuitenkin, että mahdollisimman monet vanhemmista osallistuvat tulevaisuudessakin talkoisiin, sillä niihin pohjautuu koko junioritoiminta.

Ohje jalkapallokenkien hankitaan

Vaikka maassa on vielä reippaasti lunta, lähestyy kesä kovaa vauhtia ja monet ovat jo hankkimassa uusia jalkapallokenkiä. Nyt on tärkeää varmistaa nappiksia ostaessa, että ne on suunniteltu juuri tekonurmelle. Tekonurmikengissä on merkintä AG.

Kolarin keskuskentän remontti valmistuu kesäkuun loppuun mennessä ja siihen asennetaan tekonurmi. Luonnonnurmikenkien (FG) käyttämistä ei suositella tekonurmella, sillä saattavat aiheuttaa polvi- ja nilkkaongelmia liiallisen pidon vuoksi.

Ennen uuden kentän valmistumista harjoittelemme koulun hiekkakentällä (kunhan kenttä sulaa). Siinä ei välttämättä kannatta käyttää kaikista kalleimpia nappiksia, sillä hiekka kuluttaa kenkiä aika lailla.