Miesten kausi päättyi voittoisasti

12.09.2020


Kontion miehet ottivat lauantaina kauden viimeisestä ottelusta makean voiton. Hercules/Young Boys kaatui Oulun Pateniemessä maalein 3-1. Kontion maaleista vastasivat kapteeni Jere Kangas ja kaksi kertaa osunut Rasmus Pudas.

Ottelu oli alusta lähtien Kontion selkeää hallintaa. Joukkue loi heti useita maalipaikkoja. Ensimmäinen maali syntyi noin vartin pelin jälkeen hienon syöttökuvion jälkeen. Petri Ritatörmän syöttö tavoitti laidalta Juho Mattilan, joka piti maltilla palloa ja löysi maalin eteen kiiruhtaneen Jere Kankaan. Kangas ei maalipaikassa erehtynyt vaan pisti pallon varmasti maalin.

Hercules tasoitti pelin onnekkaasti, kun keskitykseksi tarkoitettu veto leijaili maalin. Kontio jatkoi hyökkäyksien vyöryttämistä ja palkinto tuli puolen tunnin kohdalla. Lenni Ravelin syötti Valtteri Satan läpiajoon. Satan sijoitus osui tolppaan mutta hyvän ottelun pelannut Rasmus Pudas oli kärkkäänä paikalla ja pääsi sijoittamaan pallon tyhjään maaliin. Pudas onnistui maalinteossa vielä toistamiseen hetki ennen puoliaikaa. Hän katkaisi maalivahdin avauksen, pisti pallon puolustajan puikoista ja laukoi pallon voimalla maalin kattoon ohi hölmistyneen maalivahdin.

Myös toinen puoliaika oli Kontion hallintaa mutta pelin taso laski hieman eikä pallo enää liikkunut yhtä nopeasti. Maalipaikkoja joukkue rakenteli silti useita mutta hyvin pelannut vastustajan maalivahti esti lisämaalien synnyn. Kontion voitto ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa uhottuna eikä maalissa pelannut Antti Pikkarainen tarvinnut juurikaan torjuntatöihin ryhtyä.

Kontion miehet päättivät kauden ansaittuun 3-1 voittoon. Sarjassa on vielä muutama peli pelaamatta mutta näillä näkymin miesten sijoitus tulee olemaan yhdeksäs. Kauden saldo oli kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja seitsemän tappiota. Pohjois-Suomen Vitosessa erottui muutama todella kova joukkue mutta muiden kanssa pelit olivat tasaisia ja hieman paremmalla onnella voittoja olisi voinut kertyä muutama lisääkin.

Koronan ja kenttäremontin sävyttämä kausi oli nousujohteinen. Joukkueen peli kehittyi paljon ja erityisesti nuoret pelaajat nostivat huimasti tasoaan kesän aikana. Ilahduttavaa oli myös se että poissaolojen tullessa uusia vastuunkantajia nousi aina esiin ja kaikki täyttivät paikkansa joukkueessa. Joukkueen rinki oli laaja ja pelaajia jouduttiin välistä jopa jättämään kokoonpanon ulkopuolelle. Kauden aikana peliminuutteja kertyi 26:lle pelaajalle, viimeisimpänä päätösottelussa kentällä piipahtanut valmentaja Tony Tolonen.

Joukkueeseen on nousemassa uusia junnuja ja tulevaisuus näyttää hyvältä. Miesten joukkueen pelit kiinnostivat ja kotiotteluissa oli paljon katsojia. Faneja riitti myös vieraspeleihin ja useissa otteluissa Kontion kannattajia olikin enemmän kuin kotijoukkueen katsojia. Kontion miehet kiittävät kaudesta yhteistyökumppaneita ja kannattajia. Ensi kauteen.

20200912141730_IMG_1269.JPG

01.10.2020Sisäharjoitukset keskeytetty
29.09.2020Miehet viettivät päättäjäisiä
19.09.2020Juniorit juhlistivat päättäjäisiä
14.09.2020P10 Pudasjärvi, tulokset
14.09.2020Revontuli Cup Rovaniemi, tulokset
13.09.202010-11 pojat pelasivat viimeiset sarjapelit
13.09.2020Revontuli Cup päätökseen
12.09.2020Miesten kausi päättyi voittoisasti
10.09.2020Revontuli Cup Rovaniemi, otteluohjelmat
06.09.2020Pisteet jäivät Kemiin

Siirry arkistoon »