Miehille niukka tappio

18.07.2020

Kontion miehet eivät onnistuneet lauantaina jatkamaan voittoputkea vaan Oulun Jalkapalloklubi haki pisteet Nuottavaarasta lukemin 2-3. Rankkasateen kastelemalla kentällä nähtiin kuitenkin hieno jännitysnäytelmä, jota oli saapunut katsomaan mukavasti katsojia.

Kontio sai otteluun todellisen salama-alun, kun Juuso Kaarna viimeisteli kaksi maalia alle viidessä minuutissa. Ensimmäisessä maalissa Kaarna karkasi oikealta laidalta läpi ja pisti pallon varmasti maaliin. Toinen maali oli hyvin samankaltainen. Kaarna sai jälleen pitkän pallon haltuunsa oikealla kaistalla, harhautti OuJK:n puolustajan ja siirsi Kontion jo 2-0 johtoon.

Maalien jälkeen OuJK heräsi ja otti vähitellen ottelun hallintaan. Joukkue pyöritti peliä tyylikkäästi ja painoi hyökkäyksiä kohti Kontion maalia. 2-1 kavennus syntyi reilun puolen tunnin kohdalla kaukolaukauksella pitkän kuljetuksen jälkeen.

Toisella puoliajalla Kontio onnistui paremmin tyrehdyttämään oululaisten pelinrakentelua eikä OuJK saanut juurikaan maalipaikkoja luotua. 71. minuutilla joukkue sai kuitenkin rangaistuspotkun. Kontion maalivahti Antti Pikkarainen oli vedossa hyvin mukana mutta ei onnistunut estämään tasoitusmaalia.

Ottelu eteni tasaisena eteenpäin mutta Kontio sai kylmän suihkun noin 5 minuuttia ennen päätösvihellystä, kun OuJK siirtyi johtoon upealla kaukolaukauksella. Tämän jälkeen Kontio haki vimmatusti tasoitusta ja sai painettua pelin oululaisten päätyyn. Tasoitusmaalia ei kuitenkaan saatu aikaiseksi, joten hyvästä alusta huolimatta ei ottelusta irronnut pisteitä.

Kontio on viiden ottelun jälkeen sarjataulukon keskivaiheilla kuudentena. Ensi viikolla miehet matkustavat Kemiin KePS Akatemian vieraaksi.