Petri Ritatörmä

Hiljainen ja rauhallinen, hyvä pääpelissä, säästeliäs pelikenkien suhteen. Tuossa muutamia määreitä, joilla pelikaverit eivät kuvailleet Petri Ritatörmää.

- Kova poika touhottahmaan ja samala suu käy ko italialaisela jalkapalloilijalla. Sinnikkyyttä vaati ko Peten kans pellaa. Jos ossais puskea palloa samhaanlaissiin ko potkasta niin olis La Liga -mies, joukkuetoverit kuvailevat ja kehuvat myös miehen uskomattomia kulmapotkuja.

Käkivaaran Ronaldo on PaPa/Kontion keskikentän pelinrakentelija, työmyyrä ja erikoistilannemies, jolta palaa hermo kun potkitaan jaloille tai jos oma peli ei oikein kulje - silloin heiluu keltainen kortti johonkin suuntaan.

Sieppijärveltä jalkapallomaailman valloitukseen lähtenyt 24-vuotias Pete edusti ennen PaPa/Kontiota sekä Kontion sinistä että PaPan keltaista paitaa ja vielä lisäksi Tornion Tarmoa ja Pajala IF:ää, jossa syntyi junnuvuosina peliuran suosikkimuisto eli päämaali.

Vuosien varrella lempipelaaja omasta joukkueesta on ollut Arto Auvinen. Hankalin vastus taas löytyy Sodankylästä. - Jake Suopanki. Vmäisen hyvä pellaahmaan, Pete pohtii.

Pelimatkoilla Pete kertoo häviävänsä koputuksessa, mutta muut eivät miehen väitettä aivan allekirjoita. - Koputuksessa pärjää rahamiehet eli Pete.