Kontiolle karvas tappio

19.06.2022

Junnujen lisäksi myös Kontion miehet pelasivat viikonloppuna. Hienot 160 henkeä todisti miesten kauden toista kotipeliä sunnuntaina. Eikä peli jättänyt ketään kylmäksi.
Luvassa oli jo ennalta tiukka kamppailu. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella oli päättynyt 4-4 lukemiin. Kontio aloitti pelin vahvasti ja pelasi ensimmäiset 45 minuuttia ansiokkaasti. Pelissä oli hyvä syke ja pallo liikkui. Tuloksena 1-0 johto tauolle lähdettäessä.
Toiselle puoliajalle tuli kuin eri Kontio. Pelaaminen passivoitui ja joukkue siirtyi matkustajan asemaan. OuJK oli päättänyt taistella, välillä keinoja kaihtamatta ja onnistui tasoittamaan pelin sekä viitisen minuuttia ennen loppua tekemään ratkaisevan 1-2 maalin. Tunteet kuumenivat loppua kohden ja nähtiin myös ulosajo kun OuJK:n pelaaja sai törkeästä käytöksestä punaisen kortin.
Harmittava tappio ja hampaankoloon jäi paljon. Seuraavan kerran miehet pelaavat 3.7. vieraissa KePS/Akatemiaa vastaan. Tämän jälkeen onkin luvassa kotipeliputki, sillä heinäkuussa Kontio pelaa neljänä peräkkäisenä viikonloppuna kotikentällä.
Pelin tähdistö alla ja kuvissa Jarmo Uusitalon kuvasatoa pelistä.