Pisteet jäivät Kemiin

06.09.2020

Kemistä ei pisteitä irronnut mutta tuloksena kauden avausvierasmaali ja hyvä peliesitys kaikesta huolimatta.

Avauspuoliaika oli tasaista pelaamista. Puoliajan ainoan hyväksytyn maalin iski kemiläisten hyökkääjä kärkituikkauksella. Myös Kontio sai pallon maalin, kun Miika Vaattovaara onnistui maalin edestä. Tuomari näki kuitenkin tilanteessa erikoisesti käsivirheen ja hylkäsi maalin.

Toisen puoliajan alku oli Kontion hallintaa eikä FC Kemi päässyt juuri hyökkäämään. Tasoitusmaali roikkui jo ilmassa mutta kemiläiset pääsivät iskemään kaksi turhan helppoa maalia ja peli oli ratkennut. Molemmat joukkueet onnistuivat tekemään vielä maalin, joten peli päättyi lukemiin 4-1. Kontion maalin viimeisteli rangaistuspotkusta Lenni Ravelin.

Edustuksen tähdistö tänään:

⭐ Jere Kangas
Joukkueen kapteeni pelasi jälleen keskikentän keskellä itseään säästelemättä. Kilometrejä kertyi varmaan maratonin verran.

⭐⭐ Rasmus Pudas
Lupaava debyyttiottelu. Nuori mies pelasi itseluottamusta uhkuen ja teki hyviä ja rohkeita ratkaisuja. Pääsi myös maalipaikoille.

⭐⭐⭐ Eetu Koivumaa
Hyvä peli topparina. Loistavaa pelinlukua. Kiire ei tullut missään vaiheessa. Myös avauspeli oli hyvää, joten peliminuutteja topparina on varmasti tulossa jatkossakin.

Kontion miesten kautta on jäljellä vielä yksi ottelu. Ensi lauantaina joukkue matkustaa Ouluun Hercules/Young Boysin vieraaksi. ⚽️