Miehille tappio Kemissä

25.07.2020

Kontion miehet pelasivat lauantaina Kemissä kauden kuudennen ottelunsa, kun Sauvosaaren tyylikkäällä takakentällä vastaan asettui KePS Akatemia. Sateen kastelema luonnonnurmi oli todella liukas ja toi omat haasteensa pelaamiseen.

Ottelun juoni oli selvä heti alusta lähtien. Rutinoitunut Kemin joukkue hallitsi palloa Kontion keskittyessä puolustamiseen ja vastahyökkäyksiin. Varsinkin ottelun alkuun KePS Akatemia tuli ryminällä ja Kontion maalilla kauden ensimmäisen pelinsä pelannut Petteri Pietilä joutui venymään heti huipputorjuntoihin.

Urhoollisesti puolustanut Kontion joukkue joutui ensimmäisellä puoliajalla antautumaan kahdesti. Kontion paras paikka tuli hyvin pelanneelle Emil Eerolle, jonka laukaus kuitenkin suuntautui hieman maalin yli, joten tauolla siirryttiin 0-2 lukemissa.

Toisella jaksolla peli jatkui samaan malliin. Oppikirjamaisesti pelanneet kemiläiset tekivät vielä neljä kaunista maalia vieden voiton selvin 6-0 lukemin. Joukkueiden tasoero oli selkeä ja KePS Akatemian voitto ansaittu.

Vaikka vastustaja oli pelissä koko ajan askeleen edellä, pelasi joukkue kuitenkin liukkaalla kentällä ajoittain mainiosti. Arttu Norrman täytti paikkansa mallikkaasti vasempana puolustajana ja Pietilän lisäksi hyvän debyytin joukkueessa teki myös hyökkääjänä pelannut Tiitus Pääkkölä. Peliminuutteja kertyi hyvin kaikille pelaajille ja pelistä opittiin taas paljon.

Miesten kausi jatkuu lauantaina 1.8. vieraspelillä oululaista Puleward Cityä vastaan.