Miehille tappio Oulussa

27.06.2020

Kontion miehet pelasivat lauantaina kauden toisen ottelunsa Oulussa. Voittotili ei avautunut vielä, sillä kotijoukkue JPJ vei pisteet 3-0 lukemin. Ottelu oli numeroita tasaisempi ja myös Kontiolla oli omat paikkansa mutta tällä kertaa viimeistely ei ollut riittävällä tasolla.
Peli käynnistyi Kontion pallonhallinnalla ja joukkue rakenteli muutamia hyviä tilanteita. Noin puolen tunnin kohdalla JPJ sai pallon huonon avauksen seurauksena ja meni 1-0 johtoon komealla laukauksella. Maalin myötä kotijoukkue sai myös paremmin otetta pelistä.
Toiselle puoliajalle Kontio tuli sisuuntuneena ja loi muutamia hyviä tilanteita. Hyvän ottelun pelannut Valtteri Satta karkasi heti puoliajan aluksi läpiajoon Lenni Ravelinin upeasta syötöstä mutta viimeistely nousi hieman yli maalin. Heti perään Eeli Regina pelattiin laidalta läpi mutta hänen tekemä maali tuomittiin hieman kyseenalaisesti paitsioksi.
Reilun tunnin pelin jälkeen kotijoukkue onnistui toistamiseen maalinteossa. Tämän jälkeen Kontio pelissä alkoi näkyä turhautumista. Ottelun sinetti tuli 10 minuuttiä ennen päätösvihellystä, kun JPJ:n hyökkääjä pääsi läpiajoon ja tuikkasi 3-0 loppunumerot.
Kontion parhaimmistoa olivat tällä kertaa vahvasti luutinut Asko Nuorkivi ja debyyttiottelunsa vasempana puolustajana pelannut Leevi Nordberg. Koko joukkueen peli oli mennyt eteenpäin avausottelusta ja kenttätasapaino oli selvästi parempi.
Avausvoiton metsästys jatkuu lauantaina kotipelillä, kun vieraaksi saapuu OuTa/2.