Miikka Koivuniemi

22-vuotias Miikka aloitti jalkapallon 15 vuotta sitten, ja lahjakkuus murtautui Kontion edustusjoukkueeseen jo 14-vuotiaana. Ensimmäisessä miesten pelissä rovaniemeläistä FC Rio Grandea vastaan tuloksena oli heti maali. Oulussa Ajax Sarkkirannassa ja Ruotsin puolella Ohtana/Aapua FF:ssä välillä käväissyt Miikka otetaan ilolla PaPa/Kontion riveihin.

– Parhaat ominaisuuet on noppeus ja haastokyky. Palloa vain Miikkaa kohti pystyy vaikka yksin voithaan pelejä, pukukopista kerrotaan.

Miikka on pelannut monesti hyökkääjänä, vaikka omasta mielestään hän on omimmillaan laitalinkkinä kuten lempipelaajansa, "täydellinen paketti" Nani. Kolarilaisista Miikan suosikkipelaajat ovat junnuaikojen valmentajat Jere Kangas ja Matti Alatalo.

Tällä kaudella Miikalta odotetaan ennen kaikkea paljon maaleja.

– Roolini on tehdä maaleja, ja vähintään 15 maalia olisi tavoitteena tälle kaudelle, Miikka paljastaa.

– Reenata sais ainaki maalintekoa, paikkoja kyllä aina siunaantuu.

Miikka ko pääsee maalipaikoile niin pittää muistaa juosta täysiä ripareile, joukkuekaverit virnuilevat.

Pelikaverien mukaan Miikka on kentällä suhteellisen kylmähermoinen peluri, joka hermostuu korkeintaan itseensä.

– Saattaa kimpaantua, jos peli ei suju. Tai kortti ei kulje, tai frisbee ei lennä tai ihan mistä vain, jossa Miikka ei pärjää.

Pelimatkoilla Miikka on rento tyyppi, jolla läppä lentää. Bussissa hänet löytää useimmiten kuulokkeet päässä kuuntelemassa musiiikkia, koputusringissä mies on nähty kerran – silloin hän jäi kuulemma "reilusti voitolle" vaikka ei tajunnut pelistä mitään.

Pelaamisen lisäksi Miikka tunnetaan intohimoisena penkkiurheilijana.

– Välhiin saattaa skipata menoja alasarjajalkapallon takia. Tämä mies tekkee jalkapallon etheen mitä vain, hyppää vaikka väährään junhaan, #ylivieskaneverforget.