Antti Auvinen

PaPa/Kontion saunamajuri ja pallotaituri Antti Auvinen elää kentällä tekniikastaan ja kylvää kauhua Nelosen maalivahdeille vapaapotkuillaan.


- Antin paras ominaisuus on "juninhovaparit". Tai se, että kaveri pystyy kääntyhmään pallon kans kolikon päälä. Tai hipflexorit.

Oikean jalan potkutekniikkaki on aika priimaa. Antin kans ko pellaa niin saa aika rauhassa ettiä ittele sopivan paikan ko kaveri pystyy pitähmään palloa vaikka koko pelin, jos tarvii, joukkuekaverit luettelevat.

- Kunto vois olla kovempi, niinkö meilä kaikila, he tosin lisäävät.

25-vuotias sieppijärveläinen hyökkääjä ja laitalinkki aloitti pelaamisen kymmenenvuotiaana Kontion junnuissa. Sen jälkeen peliura vei Tornion Tarmon, Pajalan ja Haukiputaan Pallon junnuihin ja aikuisiällä PaPaan ja PaPa/Kontioon.

Antti muistaa pelivuosiltaan pahana vastustajana Rollon Pojat, joka oli täysin ylivoimainen. Toinen muistettava joukkue oli tietenkin paikallisvastustaja.

- PaPassa pelatessa pelit Kontiota vastaan olivat aina kiivaita kamppailuja, Antti sanoo ja lisää, että suosikkipelaaja Kolarista on Ari Räisänen.

- Ilmiömäinen laukaus, Antti kuvailee Apia.

Maailmalta Antin suosikki on kovasti miestä itseään muistuttava Ronaldinho. Kentän ulkopuolella Anttia kehutaan pirun mukavaksi ja asialliseksi koputusringin märkäkorvaksi ja kovaksi saunojaksi.

- Antti suuttuu helpoiten, jos hillat loppuu jänkältä tai sauna ei ole lämmin ko sitä kaivathaan, pelikaverit paljastavat.

Huhujen mukaan Antti myös vetää Sieppijärven humppakerhoa, josta sulavat liikkeet ovat siirtyneet kentän puolelle.